图片
会员登录
登录账号:
登录密码:
验 证 码:
您好,您已登录
您有条新到站内短信
会员中心 退出登录
图片
点评分类
点评搜索
当前位置
点评详情
发布于:2020-1-23 14:12:27  访问:35 次 回复:0 篇
版主管理 | 推荐 | 删除 | 删除并扣分
Tools voor site bouwen
Wilt u dat eventuele klanten uw bedrijf via het internet kunnen vinden, dan speelt de zakelijke website een belangrijke rol. Er zullen een aantal dingen nodig zijn voor het realiseren van een zakelijke website. Het is in eerste instantie van belang dat u webruimte aanschaft. En u dient een domeinnaam te kiezen. Verder is het slim om voor het beheer van uw zakelijke website een CMS programma te gebruiken.

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Men duidt zo een tool aan met de term content management systeem. Op de pagina CMS betekenis vindt u meer informatie over dergelijke tools. Heeft u het CMS pakket gekocht, dan kunt u het direct installeren.

Bent u van plan om een overzicht van uw klanten toe te voegen aan de website? Het beheeromgeving geeft u de optie om op een simpele manier een klant toe voegen aan het overzicht. Besluit u later iets aan te passen in de beschrijving van de klant? Het kan tevens zijn dat u een klant van de lijst af wilt halen. U kunt een klant simpel weer aanpassen of verwijderen.

Het CMS programma kan zelf updaten naar een nieuwe versie in het geval dat deze beschikbaar is. Met behulp van uw license key kan het systeem controleren op een nieuwe versie. Een nieuwe versie wordt automatisch opgehaald en geïnstalleerd. Iedere keer wanneer een nieuwe versie is geïnstalleerd, ontvangt u daarover een e-mail. Producten en diensten via uw website verkopen is geen probleem. Men kan daarbij de betaling online doen. Digitale producten zijn nadat de betaling is gelukt, meteen te downloaden. De e-mail die de klant daarbij ontvangt kunt u via de beheerpaneel aanpassen.
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
共0篇回复 每页10篇 页次:1/1
我要回复
回复内容
验 证 码
看不清?更换一张
匿名发表 
图片
脚注信息
版权所有 Copyright(C)2014-2015 黑龙江省河北商会  爱地搜网络科技 提供
哈尔滨贷款
哈尔滨留学中介